Tchantchès & Nanesse

Cuisine gastronomique régionale, dans un cadre authentique du XVIe siècle

           

Menukaart

   

De menu Terroir (29 €)

Kaasfondue van Herve kaas met zijn peersiroop
Gehaktballetje op Luikse wijze bereid met sla en zelfgemaakt frieten
Luikse koffie met peket

Er zijn andere mogelijkheiden !
Contact ons : info@taverne-tchantches.be

Zijn voorgerechten

Carpaccio van noten en Orval ham
Fijne reepjes van gerookte eend op een nestje van zuurkool
Krulandijvie met spekjes en gepocheerd ei
Gesmolten Val Dieu kaas op een bed van salade met Xeres olie en honing
Scampis met ragout en rucola met balsamique
Kaasfondue van Herve kaas met zijn peersiroop
Bladerdeeggebak met slakken op Ardense wijze bereid
Duo van worsten met aardappelen en appel

Hoofdgerechten

Gehaktballetjes op Luikse wijze bereid
Salade Liegeoise
Streek stoofpot volgens het seizoen
Konijnenbout bereid met Tchantches bier
Haan op Nanesses manier bereid (met rood Nanesse bier en salie)
Kwartel met peket en groenten van het seizoen
Eendenborst in reepjes met citrus vruchten
Ribstuk gebraden met kruiden en gegratineerde aardappeltjes
Gepocheerde lendenbiefstuk zoals u hem graag heeft
Varkensvlees klaargemaakt in rood bier
Ham gesmoord in Meaux mosterd
Kalfsragout op ouderwetse wijze bereid

Desserts

Vierkant van chocolade
Luikse koffie met peket
Apfel-strudel met vanille ijs
Chocolade mousse
Bouquettes Liegeoises pannenkoeken met siroop
Kaasplank Herve met appel- en peersiroop

 

Ine bone eûrêye a turtos èt... Qu' a onk di cès djoûs, come di djusse !

Le Patron et la Patronne vous disent:
"A vos's santé... à deûs mains".

 

webdesign : crab'graphic.com - photos : Renaud Kelner - illustrations : Jacques Donnay